Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Παρέμβαση στα γραφεία της ΧΑ από οργανώσεις της κομμουνιστικής αριστεράς

 Χθες το βράδυ στις 21.00 μ.μ αγωνιστές/τριες της κομμουνιστικής αριστεράς πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης, κρεμώντας πανό στα γραφεία τους, σβήνοντας τα φασιστικά συνθήματα που κοσμούσαν τον απέναντι τοίχο και ομορφαίνοντας τους δρόμους κάτω από την γιάφκα των ναζί με αντιφασιστικά τρικάκια.

Η κίνησή μας, αν και συμβολική, θεωρούμε ότι εκφράζει το κοινό αίσθημα οργής που υπάρχει στους εργαζόμενους και την νεολαία για την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.


Μπορεί η Χρυσή Αυγή να έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από το αντιφασιστικό κίνημα, να είναι συρρικνωμένη, διασπασμένη, παρόλα αυτά ο εθνικισμός και ο φασισμός αναπνέουν μέσα στο κλίμα του σωβινισμού και της πολεμοκαπηλείας, που προωθεί η κυβέρνηση και το αστικό κατεστημένο

Η προκλητική πρόταση της Εισαγγελέως αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα και προοιωνίζεται επιχείρηση από το «βαθύ κράτος» για το ξέπλυμα της νεοναζί συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των φασιστικών ομάδων.

Εμείς τους λέμε πως είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως κάτι τέτοιο θα περάσει. Τα εγκλήματα των Ναζί δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Το μαζικό κίνημα των εργαζομένων του λαού και της νεολαίας πρέπει να τσακίσει τον φασισμό εντός και εκτός δικαστηρίου και να οδηγήσει στη φυλακή τους νεοναζί της εγκληματικής ΧΑ.

Το χρωστάμε στον Παύλο, στον Σαχζάτ, τον Πετρίτ, τον Ζακ. Στα προσφυγόπουλα που πνίγονται κάθε μέρα στο Αιγαίο και τους Ινδούς εργάτες γης που τα αφεντικά τους, τους πυροβολούν γιατί διεκδικούν τα αυτονόητα αλλά την βγάζουν λάδι. Γιατί ο δικός μας κόσμος, ο κόσμος της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της αδελφοσύνης των λαών δεν χωράει τα τσιράκια του κεφαλαίου και του σύγχρονου σκοταδισμού.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 μ.μ στην Διεθνιστική -Αντιφασιστική- Αντιπολεμική διαδήλωση για τα Ίμια στην πλατεία Ρηγίλλης

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΙΣΟΤΗΤΑ -ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου