Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4 στις 2μ.μ., στη συμβολή των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η επίθεση, με σκοπό τη δολοφονία, στον 24χρόνο σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη από Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που η θέση της ηγεσίας και των στελεχών της είναι στη φυλακή.
Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το Καστελόριζο και τον "εκδημοκρατισμό της ΧΑ" έδωσε τον αέρα στη ΧΑ να πιστέψει ότι μπορεί να ξαναβγάλει τα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου στους δρόμους.


Η δολοφονική επίθεση στον Αλέξη ανοίγει πολλά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Η επίθεση ήταν πολυπρόσωπη, όπως λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής.Οργανώθηκε και ξεκίνησε από τη “Κεντρική Διοίκηση” της ΧΑ στη Μεσογείων. Έγινε προφανώς με εντολή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός του Τάγματος Εφόδου,Ζέρβας, είναι έμμισθο, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ηγετικό στέλεχος, της ΧΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αμπελοκήπων, υποψήφιος βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος Ασφάλειας της “Κεντρικής Διοίκησης” και υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Έναντι όλης αυτής της εγκληματικής πρακτικής, η Αστυνομία, το μόνο που έκανε ήταν να συλλάβει έναν μόνο από τους φυσικούς υπεύθυνους.Και ας ήταν μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο.

Η Εισαγγελία έχει αφήσει την ηγεσία της ΧΑ να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αίροντας τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί στο παρελθόν και διατηρώντας μόνον κάποια “παρών” σε οικεία αστυνομικά τμήματα. Η ηγεσία της ΧΑ θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτή την επίθεση;
Απαιτούμε από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να σταματήσουν την εγκληματική δράση των νεοναζί. Το αντιφασιστικό κίνημα, τα εργατικά συνδικάτα, οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι θα τους κλείσουν το δρόμο. Αυτό το κίνημα μπορεί και πρέπει να τσακίσει τους φασίστες, να κλείσει τα γραφεία τους, να τους χώσει βαθιά στη φυλακή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα (Ε.Κ.Κ.) και η εφημερίδα "Σύντροφος", καλούν στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ στις 2 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου