Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα στην ταξική εργατική συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στη ΔΕΘ το Σάββατο 5/9, 6μμ, Καμάρα

Η ανάγκη ενός μαχητικού, οργανωμένου, αποφασισμένου κινήματος προβάλλει όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία. Ενός κινήματος αντίστασης , ανατροπής  και ρήξης  ΕΕ – ΔΝΤ, αμφισβήτησης των νόμων της αγοράς και προβολής ενός δρόμου με τις ανάγκες και τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας μπροστά. Απέναντι σε αυτή την ανάγκη το εργατικό κίνημα οφείλει να ξεπεράσει αδυναμίες και αγκυλώσεις που το καθιστούν αναποτελεσματικό μέχρι τώρα, παρά τις μικρές ανά χώρους νίκες. Για μια συνολική νίκη, για τη ρήξη και την ανατροπή της εργασιακής βαρβαρότητας πρέπει πρώτα από όλα να εγκαταλειφθούν ηττοπαθείς θέσεις και στάσεις του παρελθόντος, να ηττηθούν ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός που δήλωσαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, η στάση αναμονής και κατευνασμού της λαϊκής οργής. Το νέο μνημόνιο δεν θα είναι μια παρένθεση, που θα μας δώσει το χρόνο να σηκωθούμε ψηλότερα. Παρένθεση θα γίνει μόνο μέσα από εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.


Ένα τέτοιο κίνημα, με ανασυγκροτημένες τις εργατικές και κοινωνικές συλλογικότητες, με ταξικό περιεχόμενο στα αιτήματα κι ανυποχώρητες μορφές πάλης, είναι το μόνο ικανό να ανοίξει δρόμους.

Καλούμε σε ενωτική αγωνιστική συστράτευση όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους. Στηρίζουμε την ταξική εργατική συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων στις 5/9, 6μμ, Κάμαρα με κάλεσμα ενίσχυσης του από λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα, ώστε ο λαός του ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ να δώσει μαζικό μήνυμα σε κάθε επίδοξο διαχειριστή των πολιτικών που μας θέλουν να ζήσουμε σαν σκλάβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου