Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Για τους μπάτσους μπορεί, για μισθωτούς/συνταξιούχους/Ολυμπιακή, ΔΕΝ μπορεί...!

«Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Δημήτρης ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, επικεφαλής της ΕΕΚΕ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας, καθώς και ο Τάσος ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος και υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας, συναντήθηκαν με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» .


Το ...ανέκδοτο: «Το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο».

Και η απίστευτη πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θέση του κόμματος που έχει εκφραστεί στη Βουλή, είναι η πλήρης υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά την αποκατάσταση των αποδοχών των ενστόλων. Η θέση του κόμματος για το ΤΕΑΠΑΣΑ είναι η κατάργηση του άρθρου 220, που είχε διατυπωθεί κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου. Γι αυτό το θέμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή, ζητώντας την αναστολή του νόμου κατά 6 μήνες ώστε να αντιμετωπιστεί σε νέα βάση από την κυβέρνηση της αριστεράς».

Για τα τεράστια πετσοκόμματα στους εργαζόμενους του δημοσίου και τους συνταξιούχους δεν αναλαμβάνει καμιά δέσμευση ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας φαίνεται δεδομένη την πλειονότητα των ψήφων τους. Για τους μπάτσους, όμως, που με την προκλητική απόφαση του ΣτΕ εξαιρούνται (μαζί με τους καραβανάδες και τους δικαστές) από το πετσόκομμα, αναλαμβάνει δέσμευση να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

Οπως είπε και ο Τσίπρας στη συζήτηση στο twitter, «θα κάνουμε όχι αυτά που θέλουμε, αλλά αυτά που μπορούμε». «Μπορούν» για τους μπάτσους, όχι για τους εργαζόμενους. Οπως «δεν μπορούν» να ικανοποιήσουν και κάποιες όχι και τόσο μακρινές «δεσμεύσεις» τους. Οταν ο Τσίπρας ρωτήθηκε αν θα ανασυστήσει την Ολυμπιακή, απάντησε: «Δε θέλουμε να κοροϊδεύουμε κανένα. Για αυτό θα χρειάζονταν κάποια εκατομμύρια, που τώρα δεν διατίθενται. Συνεπώς δεν υπάρχει, τουλάχιστον στο άμεσο διάστημα, αυτή η δυνατότητα».

«Τέλος, ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν. Τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία».

Έτσι, για να μην έχει κανείς διαδηλωτής αυταπάτες όταν θα τις τρώει από τα ...αριστερά ΜΑΤ! Εξάλλου, και αυτοί είναι εργαζόμενα παιδιά του λαού που ...βγάζουν και ...μεγάλη κοινωνική υπεραξία όπως είχε δηλώσει μετά από παλαιότερη συνάντηση μαζί τους, ο Τσίπρας στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου